Gå til sidens indhold
Kurser og efteruddannelser i Mommark og Sønderborg
kommunikatør

Ny uddannelse
Bliv en bedre
GLU - VLU - Projektleder

Læs mere
Lederuddannelser
Fokus på ESG-rapportering

Læs mere
ESG-Koordinator
Salg - Ledelse

Læs mere
Kurser til Autobranchen
Word, Excel, Outlook

Læringscentret er åbent
IT-KURSER
Ledelse og HR

Udvikling gennem lederuddannelse er med til at sikre, at du er rustet til de krav, der stilles til dig som leder – nu og i fremtiden.

Tech Lab

Få styr på de nyeste teknologier, der understøtter kommunikation, markedsføring, salg og service.

Autobranchen

På Business College Syd i Mommark uddannes årligt omkring 200 medarbejdere fra bilbranchen og uddannelserne spænder lige fra elev til chef.

Administration og Service

Fremtidens udfordringer kræver nye administrative kompetencer. Vores udvalg af kurser er skræddersyet de udfordringer, som du står overfor. 

IT

Vi tilbyder dig og din virksomhed kurser tilpasset netop dine behov i økonomi og IT bl.a. word, outlook, excel fx løn, budgetter, årsafslutning m.m. 

 

Økonomi og Regnskab

Få styr på pengene og forretningen. Vi tilbyder økonomikurser på mange forskellige niveauer i emner som løn, budgetter, årsafslutning m.m.

Akademiuddannelse

Akademiuddannelser er voksenuddannelser, som du kan tage på deltid. Du tilmelder dig et modul ad gangen og kan gennemføre uddannelsen i dit eget tempo. 

Salg og Markedsføring

Bliv inspireret af de nyeste tendenser inden for detail og tiltræk flere kunder med events og synlighed på de sociale medier.

For virksomheder og brancher

Se listen over kurser, kurser med fremmøde samt andre uddannelsesforløb. Eller kontakt en af vores virksomhedskonsulenter.

Er du ledig?

Hos os har du har mange muligheder for opkvalificering fx 6 ugers jobrettet uddannelse  Vi står klar med individuel sparring og vejledning.

Event og Teambuilding

Vi tilbyder et stort udvalg af sjove, lærerige og udfordrende teambuilding aktiviteter både ude og inde. Mødefaciliteter, lækker mad og overnatning kan vi også klare.

Er du, hvor du ønsker at være?

Hos os har du har mange muligheder for at skifte spor til en ny karriere eller videreuddannelse? Vi står klar med individuel sparring og vejledning.

Om Mommark

Alt det praktiske om Mommark - forplejning, overnatning, aktiviteter, faciliteter og meget mere. Har kan du også møde vores undervisere samt læse om AMU-godkendelser og udlægningsaftaler.